Mode för kvinnor och män
Valutor:
 

Yeti Black/Black 40MK93 Solace dunväst Tacksägelsedagen Herrar R

SEK2,147.12  SEK753.38
Spara: 65% mindre

  • Artikelnr: Trend 40MK93
  • 140 antal i lager
Vänligen välj:

Storlek


Lägg i korgen:


Yeti Black/Black 40MK93 Solace dunväst Tacksägelsedagen Herrar Retro
Solace från Yeti är en smart sak som man kan ha med sig i fickan och som faktisk kan göra stor skillnad. Det låter kanske underligt men en dunväst kan göra skillnaden mellan liv och död och Solace kan faktiskt packas ihop i sin egen ficka. Med en vikt på bara 171 gram i stl. M är det i alla fall inte den som väger.

Människorna i danska Yeti är verkligen specialister när det kommer till dun och lättviktsprodukter. Två av deras specialiteter är Next To Nothing™ och Crystal Down™, båda används i Solace. Next To Nothing™ är det superlätta material som den är tillverkad i. Det består av duntät ripstop nylon som trots sin vikt på endast 19 gram/m² är oerhört stark. Det är riktigt mjukt och nästan slikeslent att röra vid.
Crystal Down™ är dunfyllning i extremt hög kvalitet. Den består av europeiska gåsdun med en fillpower på 800+ och de är miljömärkta och dunet kan spåras.
Solace har en hög krage med dunfyllning, elastiska kanter i ärmarna, kan justeras nedtill och har två fickor där den ena kan användas som packpåse.
Detaljer :
·Extrem lättvikt : 181 g i stl. M
·Crystal Down™
·Next To Nothing™
·Dunfyld krage
·Elastiska kanter i ärmarna
·Dragsko i kanten
·Två handfickor
·Kan packas ned i sin egen ficka
·Produktkod : 40MK93

Erbjudanden för oktober