Mode för kvinnor och män
Valutor:
 

Icebreaker Online grossist Herrar Anatomica Boxers kalsonger Cas

SEK428.36  SEK150.32
Spara: 65% mindre

  • Artikelnr: Trend 97EM39
  • 165 antal i lager
Vänligen välj:

Storlek


Lägg i korgen:


Icebreaker Online grossist Herrar Anatomica Boxers kalsonger Casual 97EM39 Midnight Navy/Rocket/Midnight
Anatomica Boxers 150 är en del av Icebreakers Premium Underwear, som har sköna underkläder för herrar, de är i merinoull och 5% Lycra. Lycra® gör att de behåller formen och sitter bra runt kroppen och så att de fungerar optimalt och inte sitter och tar onödig plats under resten av kläderna. Underkläderna kan användas i många olika situationer; resor, sport, till vardags osv.
Merinoull har flera unika fördelar - den rivs eller kliar till exempel inte som vanlig ull men den isolerar fortfarande även om plagget blir fuktigt eller vått. Merinoull har även temperaturreglerande egenskaper och kan därför användas när det är både varm och kallt. Den är antibakteriell, det betyder att den kan användas flera dagar innan den behöver tvättas. Den skynklar heller inte, det betyder att du kan slänga ner plagget i ryggsäcken eller väskan utan att oroa dig för om det är skrynkling när det ska användas, dessutom håller den färgen tvätt efter tvätt.
Anatomica Boxers är tillverkad i en ny garntyp som kallas Corespun. Den består av 83% merino och 12% nylon, nylontråden ligger som en kärna inne i ullen. Det ger en ökad slitstyrka samtidigt som man fortfarande bara kan känna ullen.
Detaljer :
·83% merino, 12% nylon och 4% Lycra®
·Slitstark Corespun garntyp
·Kliar inte
·Temperaturreglerande
·Naturligt antibakteriell
·Håller färgen
·Skrynklar inte
·Produktkod : 97EM39