Mode för kvinnor och män
Valutor:
 

Herrar Rabatt Provision Walk herrsko 55RY87 Altra Mode Black

SEK2,014.52  SEK706.84
Spara: 65% mindre

  • Artikelnr: Trend 55RY87
  • 174 antal i lager
Vänligen välj:

Storlek


Lägg i korgen:


Herrar Rabatt Provision Walk herrsko 55RY87 Altra Mode Black
Skorna från amerikanska Altra sticker ut från mängden när det kommer till funktion och passform. Skorna är från börjar utvecklade med hänsyn till dåliga knän hos en passionerad löpare som fick lägga skorna på hyllan - tills hans son utvecklade tekniken och denna nya typ av sko.
Det är flera saker som är annorlunda gentemot "vanliga" löp- och vandringsskor. En väldigt markant detalj är den helt platta sulan där det inte är någon skillnad på tjockleken under hälen och framfoten. Sulan är tjock och stötabsorberande, men frånvaron av häl ger en annan löpstil som påminner om barfotalöp. Även om Provision Walk inte är en dedikerad löpksko är tekniken betydningsfull även i denna typ av sko.
En annan sak som är speciellt för skon är att man har givit extra plats för tårna. På så sätt får fötterna lov att röra sig och efterlikna ett mer naturligt rörelsemönster. Altra kallar detta för FootShape™ Toe Box.
Provision Walk passar lika bra till vandring och fitness, som till vardags eller arbetet. Ovandelen är gjord av syntetiskt skinn som är väldigt mjukt och behagligt. Innersulan är 5 mm tjock och försedd med ett stabilitetsinlägg. Sulan är uppbyggd av en Zero Drop™ plattform, som tidigare nämnt ger en sula utan traditionell häl. Mellansulan är gjord av EVA/A-Bound™ med Innerflex™ som tillåter foten att böja sig på de riktiga ställena.
Yttersulan består av gummi med en mönster som ger gott grepp - även på halt underlag. Altra kallar konstruktionen Slip-Resistant FootPod™. En av deras andra specialiteter är systemet StabiliPod™ som de också har använt i sulan. Det är ett system bestående av tre zoner som främjar stabilitet och motverkar kollaps och pronation.
Vänligen observera att Provision Walk är något små i storleken.

Detaljer :
·Välägnad till vandring, fitness, vardag och arbete
·Material : syntetiskt skinn
·FootShape™ Toe Box
·Fodbädd : 5 mm tjock och med stabilitetinlägg
·Mellansula : EVA/A-Bound™ med Innerflex™
·StabiliPod™, stabilitetszoner
·Yttersula : Slip-Resitant FootPod™ med anti-glidmönster
·Produktkod : 55RY87

Erbjudanden för december