Mode för kvinnor och män
Valutor:
 

24SN81 Försäljning Gritstone HTHR Icebreaker Herrar Oasis LS Cre

SEK833.89  SEK292.59
Spara: 65% mindre

  • Artikelnr: Trend 24SN81
  • 118 antal i lager
Vänligen välj:

Storlek


Lägg i korgen:


24SN81 Försäljning Gritstone HTHR Icebreaker Herrar Oasis LS Crewe M BF200 undertröja Populär
Oasis LS Crewe tillhör serien Bodyfit 200 från Icebreaker. Här hittar du ett hav av modeller som kan användas i alla tänkbara situationer och där överdelarna kan användas både som undertröja och vanlig tröja.

Oasis LS Crewe består av rent Merinoull och är sydd med platta sömmar. Den har hög hals, kort dragkedja, sömlösa axlar som inte skaver under ryggsäcken samt längre rygg än framsida.

Merinoull är ett naturligt underverk som gör sig ytterst väl i kläder. Ullens egenskaper håller kroppen lagom tempererad genom att isolera mot både värme och kyla, kläder av ull är därför mycket användbara året om. Den isolerar även när den bli blöt och passar därför perfekt att bära som innersta lager. Ull har naturligt antibakteriella egenskaper och kan därför bäras i flera dagar innan kläderna börjar lukta. Det sparar både på ström till tvättmaskinen och bagagets vikt. Tröjan blir inte skrynklig och färgen falnar inte utan behåller sin styrka och glöd genom hela tröjans livstid.
Den nyzeeländska Merinon från Icebreaker har så tunna fiber att nästan ingen upplever det som kliande, utan tvärt om så ger materialet en otroligt mjuk och härlig känsla mot huden.

Detaljer :
·100% Merino
·Kliar inte
·Temperaturreglerande
·Naturligt antibakteriell
·Bevarar färgen
·Skrynklar inte
·Platta sömmar
·Sömlösa axlar
·Produktkod : 24SN81

Erbjudanden för oktober

Black/Grey Tirra sandal 29EH39 Teva Damer Rabatt Populär
SEK1,250.10  SEK438.63
Spara: 65% mindre